
به گزارش انرژی و نیرو، «علی نقوی» رییس کمیسیون خدمات فنی، مهندسی و احداث اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به برگزاری دو رویداد "شبیهسازی مذاکرات اجلاس وزرای اوپک" و "کارگاه آموزشی پیمانکاران و شرکتهای فعال بخش خصوصی"، تسلط برگزارکنندگان را در مقایسه با رویدادهای مشابه، بسیار ارزنده عنوان و اعلام کرد، محتوای این رویدادها به زودی در اختیار علاقهمندان قرار داده خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما به دلیل ماهیت کار خود، همواره ارتباط نزدیکی با سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران داریم، بیان داشت: انصاف نیست این نکته را نگویم که از زمانی که آقای "کوده ئی" مسوولیت سازمان را بر عهده گرفتهاند، ما اتاق ایران، توانستهایم، خیلی چارچوبهای دقیقتر و بهتری در ارتباط با سازمان برای خودمان تعریف کنیم و نمونهاش هم همین دورههای آموزشی بود که شاهد برگزاری آن بودیم.
رییس کمیسیون خدمات فنی، مهندسی و احداث اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، همچنین از تلاش دلسوزانه «حسین کشیری» مدیرکل دفتر وامها، مجامع و مؤسسات بینالمللی سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران و نماینده ایران در صندوق همکاریهای اوپک، به واسطه میزبانی شایسته کشورمان از سران اوپک و برگزاری دورههای آموزشی مذکور و تسهیل صدور خدمات فنی و مهندسی قدردانی کرد.
نقوی ادامه داد: خبر خوبی که میتوانم در این مراسم، خدمت همکاران خودم در حوزه خدمات فنی و مهندسی اعلام کنم این است که برای اولینبار، در مردادماه، در همکاری با نهادهای ملی و وزارتخانههای مختلف، از جمله سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، اولین رویداد بینالمللی صدور خدمات فنی و مهندسی ایران را برگزار خواهیم کرد و من قویاً معتقدم که میتواند، فاخرترین و مؤثرترین رویداد در تقویت صادرات کشور باشد.
وی بیان داشت: در شرایط فعلی کشور، اگر ۲۰ شرکت داشته باشیم که بتوانند سه پروژه جاری خوب و استاندارد صادرات خدمات فنی و مهندسی را ارائه دهند، میزان ارزآوری آن از فروش فعلی نفت ما بیشتر خواهد بود که این، ارزش صدور اینگونه خدمات را بیشتر مشخص میکند.
نقوی با بیان اینکه، در مقابل رقم کوچک صدور خدمات فنی مهندسی ما، ترکیه در همسایگی ایران، بیش از ۶۰ میلیارد دلار صدور خدمات فنی مهندسی دارد، گفت: البته این ناشی از ناتوانی بخش خصوصی نیست و بخش مهمی از آن مربوط به ناهماهنگی سیاستهای داخلی ما است.
عضو هیأت نمایندگان اتاق ایران در دوره دهم با ابراز امیدواری بابت گشایش اقتصادی باتوجهبه فضای توافق فعلی، تصریح کرد: ما در بخش خصوصی معتقدیم، بدون توافق و همراه با تحریم، نمیشود کشور را در مسیر توسعه قرارداد، چرا که زیرساختهای کشور فرسوده شدهاند و نیاز به تعامل با جامعه بینالمللی داریم.
وی افزود: ما حتی برای تعامل با صندوق اوپک هم که تحریمها، آنجا نقش زیادی ندارند، نیاز به رفع تحریمها داریم.
نقوی در خاتمه تأکید کرد: ما به واسطه وظیفهای که در اتاق بازرگانی داریم، "رویداد"، زیاد برگزار میکنیم؛ اما این نوع برگزاری و تسلط خوب دوستان به مباحث، بسیار ارزنده و بازخوردها بسیار خوب بود و حتماً تلاش خواهیم کرد، این اتفاقی که افتاد، مستندسازی شود و بهمرور در اختیار دوستان و علاقهمندان قرار گیرد.
منبع: شادا