به گزارش انرژی و نیرو، از وزارت آموزش و پرورش، «علیرضا کاظمی» روز دوشنبه اظهار داشت: هر نیروگاه خورشیدی در مدرسه حدود ۲۰ کیلو وات برق تولید خواهد کرد که ۵۰ درصد از آن برای مصرف مدرسه و بقیه در شبکه برق کشور تزریق خواهد شد؛ بنابراین این اقدام میتواند سبب کسب درآمد مناسبی برای مدارس طرف قرارداد شود.
وی ادامه داد: تدابیر وزیر کشور و استانداران در شرایطی که کشور با ناترازی انرژی مواجه است، بسیار ارزشمند است زیرا بحران ناترازی انرژی تاحدودی مدیریت شده است و این امر حاصل همفکری، هماهنگی با محوریت وزارت کشور است.
کاظمی، فرهنگسازی را یکی از ماموریتهای وزارت آموزش و پرورش دانست و افزود: آموزش و پرورش به عنوان نهاد متولی تعلیم و تربیت خود را مکلف میداند که در بخشهای مختلف این موضوع کمک کند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات وزارت آموزش و پرورش درباره مدیریت انرژی، گفت: راهاندازی پویشها، ارسال پیامها و دستورالعملها همچنین تقسیم کار بین دانشآموزان و استفاده از ظرفیت تشکلها از جمله اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است.
کاظمی با تاکید بر اینکه ناترازی انرژی فرصتی برای اقدامات خلاقانه و نوآورانه در ایجاد زیرساختهای نوین است، افزود: در کنار این فرصتها باید فرهنگ مصرف انرژی را به یک فرهنگ پایدار و نهادینه در خانواده و جامعه تبدیل کرد.