به گزارش انرژی و نیرو، «محمد عقیل عامری سیاهویی» روز (یکشنبه ۱۳ آبان) اظهار کرد: نیروگاه خلیج فارس هم اکنون دارای ۶ واحدگازی به ظرفیت ۹۹٠ مگاوات است که در بهترین و بالاترین سطح تولید و آمادگی هستند.
وی با اشاره به اینکه نیروگاه برق خلیج فارس یکی از بزرگترین نیروگاههای جنوب شرق کشور است، افزود: این نیروگاه شامل ۶ واحد گازی از نوع (GT ۱۳ E ۲) است که هرکدام دارای تولید اسمی ۱۶۵ مگاوات و سوخت اصلی آن گاز طبیعی و سوخت جایگزین گازوئیل است.
مدیرعامل نیروگاه برق خلیج فارس با بیان اینکه توجه به ظرفیتهای داخلی برای تامین نیازمندیهای نیروگاه، از سیاستهای اصلی این شرکت است، گفت: قیمت قطعات و تجهیزات نیروگاهی با افزایش زیادی طی این سالها همراه شد، بنابراین تکیه بر توانمندیهای داخلی و استفاده از قطعات ساخت داخل، ابزاری برای گذر از شرایط تحریمها به ویژه در سالهای اخیر بوده است.
عامری سیاهویی توضیح داد: با حضور نیروهای جوان و مستعد به همراه متخصصان با تجربه در نیروگاه توانستیم بخش زیادی از قطعات متحرک و ثابت مسیر داغ به صورت ۱۰۰ درصد از داخل کشور تامین کنیم، به طوری که هم اکنون بیش از ۹۵ درصد از قطعات و تجهیزات نیروگاه در داخل کشور و با طراحی و تلاش متخصصان بومی تامین میشود.
وی در ادامه وسعت نیروگاه خلیج فارس را ۱۰۷ هکتار عنوان و اضافه کرد: از این تعداد ۲۱ هکتار آن فضای سبز که درختان ثمرده بومی و محلی از جمله کُنار، نخل، گاروم زنگی، نارنج و مرکبات کاشته شده است.
نیروگاه گازی خلیج فارس یکی از شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ مدیریت توسعه انرژی تامین (تدکو) وابسته به شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی (شستا) است که در فاصله ۴۵ کیلومتری شمال شرقی بندرعباس و ۱۱ کیلومتری میدان گازی سرخون و در منطقه قلعه قاضی واقع شده است.