به گزارش انرژی و نیرو، به نقل از شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان، «مجتبی شکوری» با اشاره به اینکه از مهمترین دغدغههای شرکت ملی پخش، تأمین و توزیع فرآورده نفتی است، افزود: توزیع روزانه سوخت در روزهای عادی در گیلان بهطور میانگین ۳ میلیون و ۵۰۰ تا ۴ میلیون لیتر است که در روزهای اخیر با ورود سیل عظیم مسافر به استان گیلان، این رقم به حدود ۷ میلیون لیتر رسید.
وی با بیان اینکه جایگاههای سوخت (۱۳۰ جایگاه بنزین و نفتگاز و ۱۰۰ جایگاه تک منظوره سیانجی و دومنظوره) پراکندگی مناسبی در استان دارد، تصریح کرد: در ایام پایانی سفرهای تابستانی امسال که به لحاظ ورود مسافر بیسابقه بود، با کمبود جایگاه و بنزین رو به رو نبودیم.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده، در صورت ورود سیل عظیم مسافر به استان، تأمین بنزین از مناطق همجوار انجام میشود که طی چند روز گذشته از مناطق قزوین و کرج سهمیه بنزین دریافت شده است.
شکوری همچنین قدردانی از شرکتهای حمل و نقل، همچنین کارکنان شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان به ویژه کارکنان انبار نفت، افزود: عملیات بارگیری نفتکشها در انبار به صورت سه شیفت کاری انجام میشود که طی روزهای اخیر با وجود ترافیک در روز، کارکنان این شرکت از نیمهشب تا صبح که ترافیکی وجود نداشت، در حال بارگیری و تخلیه بنزین در نفتکشها بودند تا روند سوخترسانی در جایگاهها به نحو مطلوب انجام شود.
وی با اشاره به کم شدن حجم ترافیک پس از فروکش کردن سفرها گفت: تمام تلاش کارکنان ستادی و عملیاتی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان، سوخترسانی مطلوب به هموطنان است و با خروج مسافر از استان، این روند به حالت عادی بازمی گردد.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گیلان با اشاره به موضوع نظارت بر کیفت بنزین تصریح کرد: افزون بر اینکه کیفیت بنزین در انبارها از سوی کارشناسان آزمایشگاهی کنترل میشود، شرکتهای پیمانکاری زیر نظر این شرکت نیز چهار بار در ماه بر کیفیت سوخت در جایگاهها نظارت میکنند و در صورت مشکوک بودن، فرآورده موردنظر با دستگاههای آزمایشگاهی در انبار بازبینی میشود که تاکنون موردی یافت نشده است.
شکوری با بیان اینکه این شرکت هر سال پیش از آغاز فصل سرما تمهیدهای لازم را برای تأمین سوخت مناطق سختگذر و کوهستانی برنامهریزی میکند، تصریح کرد: سوخترسانی امسال براساس برنامهریزی اقلیمی شرکت گاز (روستاهای استان را تقسیمبندی کرده است) انجام میشود و با توجه به اینکه در بیشتر روستاها و مناطق سخت گذر گاز رسانی انجام شده است، سوخت رسانی به مناطق فاقد گاز نیز از سوی این شرکت انجام می شود و مشکلی وجود ندارد.
وی درباره وضعیت تأمین کپسولهای گاز مایع در استان گفت: در استان پنج شرکت توزیع کننده گاز مایع و ۲۱ نماینده توزیع فعال است که توزیع این فرآورده نیز مانند توزیع فرآوردههای نفتی به صورت الکترونیکی انجام میشود. برای هر خانوار، سهمیه ۵۰ کیلو گاز مایع در نظر گرفته شده است، همچنین افراد فاقد سهمیه (خانوار و اصناف) نیز با ثبتنام در «سدف» میتوانند سهمیه خود را دریافت کنند.