تاریخ: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۰۱:۴۴
بازدید: ۱۳
کد خبر: ۳۵۶۳
سرویس خبر : برق
علوم پزشکی جیرفت:

قطع برق سی‌تی‌اسکن بیمارستان کهنوج را از کار انداخت و ۱۵ میلیاردریال خرج تراشید

قطع برق سی‌تی‌اسکن بیمارستان کهنوج را از کار انداخت و ۱۵ میلیاردریال خرج تراشید
انرژی و نیرو - رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: به‌دلیل نوسان و قطعی برق، بُرد دستگاه سی‌تی‌اسکن بیمارستان کهنوج که پس از چند ماه انتظار و صرف هزینه بسیار از گمرک ترخیص و نصب شده بود، آسیب دید و از مدار خارج شد که هزینه این وسیله ۱۵ میلیارد ریال است.

به گزارش انرژی و نیرو، «علی‌اصغر خیرخواه» روز (شنبه ۶ اردیبهشت) در جمع اصحاب رسانه افزود: این دستگاه به برق اضطراری متصل بود، اما شدت نوسانات برق به حدی بود که سیستم‌های حفاظتی نیز نتوانستند جلو آسیب را بگیرند.

وی ادامه داد: مرتب برای قطع برق نامه‌نگاری کرده‌ایم که با ما هماهنگی شود، اما می‌گویند برق به صورت منطقه‌ای قطع می‌شود.

این مسئول تاکید کرد: قطعی مکرر برق خسارت‌های زیادی به زیرساخت‌های درمانی وارد کرده و تداوم این وضعیت می‌تواند بحران درمانی در جنوب کرمان را دامن بزند.

علت کمبود پزشک عمومی در جنوب کرمان

خیرخواه همچنین بیان کرد: الان در بیمارستان‌ها پزشک متخصص کم نداریم، اما پزشک عمومی کم داریم، شهریور نیاز پزشکان مراکز رفع می‌شود، اما نیمه دوم برخی برای ادامه تحصیل می‌روند.

وی اضافه کرد: فرد باید ۲ برابر زمان تحصیل در منطقه بماند، اما می‌بینیم در آزمون‌ها شرکت کرده، حتی گاهی فردی نصف تعهدات خود را انجام نداده است و برای گرفتن تخصص اقدام می‌کند؛ گا‌ها در وسط دوره نامه داده‌ایم که فرد را بازگردانند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ادامه داد: برخی به شهر کرمان رفته و مطب زده‌اند که پیگیر تعطیلی مطب شده‌ایم تا به محل خدمت خود در جنوب کرمان بازگردند.

وی گفت: وزارتخانه باید تعهدات را از دانشگاه درخواست کند، اما این کار انجام نمی‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با اشاره به اینکه بخش آنژیوگرافی این مرکز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود بیان کرد: پس از خریداری دستگاه آنژیوگرافی و طی مراحل نصب الزامات و تجهیزات مورد نیاز، این بخش به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: با راه‌اندازی این مرکز، بخشی از نیاز‌های درمانی بیماران قلبی در جنوب کرمان مرتفع خواهد شد.

معطلی سه ماهه برای نصب دستگاه سی‌تی اسکن

خیرخواه افزود: سی تی اسکن دوم بیمارستان امام (جیرفت) آمده، اما چند ماه است توسط شرکت نصب نشده، چون طبق مقررات می‌گویند باید شرکتی که سال ۸۳ سی تی اول را نصب کرده آن را اسقاط کند. به سختی شرکت را پیدا کردیم، اما چند ماه درگیر کاغذبازی‌های شرکت هستیم.

خیران پیشروتر از معادن و صنایع

خیرخواه با انتقاد از عدم همکاری معادن منطقه در قبال مسئولیت‌های اجتماعی گفت: با وجود ضرورت ایفای نقش صنایع در حمایت از بخش سلامت، تاکنون هیچ‌گونه همکاری یا هزینه‌ای از سوی معادن برای ارتقای زیرساخت‌های درمانی انجام نشده است.

وی ادامه داد: با این حال، خیران همواره در کنار حوزه سلامت بوده‌اند و کمک‌های قابل توجهی ارائه کرده‌اند، ما نیز آماده استفاده حداکثری از ظرفیت خیران هستیم.

خیرخواه اضافه کرد: در بسیاری از استان‌ها مانند فارس و یزد، بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های سخت‌افزاری درمانی با مشارکت خیران تامین شده و این الگو می‌تواند در جنوب کرمان نیز اجرا شود.

وی درباره تمرکز مطب‌ها در خیابان شهید رجایی و افزایش ترافیک این خیابان نیز گفت: قرار است خیابان شهید رجایی پیاده‌راه شود تا مشکل ترافیک هم رفع شود.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

عناوین برگزیده