
به گزارش انرژی و نیرو به نقل از ایسنا، «مسعود مرادی» امروز در نشستی خبری با بیان اینکه بیش از ۷۰ پروژه تعمیراتی با ظرفیت ۱۸ هزار مگاوات برعهده شرکت تعمیرات نیروگاهی بود، اظهار کرد: تا پایان اردیبهشتماه تمام تعمیرات تکمیل خواهد شد و نیروگاهها با ظرفیت کامل برای تولید برق تابستان در مدار خواهند بود.
وی با بیان اینکه در تعمیرات نیروگاهی امسال رکورد جدید بازسازی کامل ۱۲ روتور به ثبت رسیده است، گفت: با توان داخل توانستیم پروژه تعمیرات را نیز امسال با موفقیت پشت سر بگذاریم.
به گفته مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران صرفهجویی حاصل از انجام تعمیرات در داخل کشور بین هفت تا ۱۰ میلیون یورو در سال پیشبینی شده است که با تکیه بر توان داخل تحقق بافت.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران با بیان اینکه سهم نیروگاههای حرارتی در تولید برق کشور بیش از ۹۰ درصد است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه انجام بهموقع تعمیرات نیروگاهی برای استفاده از ظرفیتهای کامل واحدهای حرارتی در تابستان مورد توجه بود، بهگونهای برنامهریزی شد که بیش از ۹۸ درصد واحدهای حرارتی در ایام پیک وارد مدار باشند.
وی با تاکید بر اینکه در بخش تعمیرات نیروگاهی ایران بالاترین توانمندیها را دارد و از نظر تنوع توربینها و تجهیزات نیروگاهی بینظیر هستیم، گفت: توانستیم توربین زیمنس عراق را تعمیر کنیم، روتور سوریه تعمیر و تکمیل شده، اما به دلیل تغییرات هنوز به این کشور منتقل نشده است. با کشور ترکمنستان و ترکیه برنامههای تعمیراتی داشتیم، بلاروس برنامه پیشنهادی ارائه داده که انتقال دانش فنی نیروگاه گازی داشته باشیم.
به گفته مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در ایران هر تعمیری که از دست خود نیروگاهها برنیاید به شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران سپرده میشود و در این شرکت، سختترین نوع تعمیرات نیز انجام میشود و شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران، سهم بالایی در تعمیرات اساسی واحدهای حرارتی کشور دارد.
مرادی اظهار کرد: روتورها و توربینهایی که سوپروایزرهای شرکتهای مطرح خارجی، از تعمیر آنها اعلام ناامیدی کرده بودند و آنها را در رده ضایعات فلزی نامیدند، با توان متخصصان ایرانی در شرکت تعمیرات نیروگاهی تعمیر شد و هماکنون در کشورهای منطقه، در مدار سرویس قرار دارند.