تاریخ: ۲۲ دی ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۰:۳۴
بازدید: ۲۸
کد خبر: ۲۳۶۲
سرویس خبر : آب
وزیر نیرو

اجرای ۶ طرح کلیدی کوتاه مدت و بلند مدت برای تأمین آب در منطقه سیستان

اجرای ۶ طرح کلیدی کوتاه مدت و بلند مدت برای تأمین آب در منطقه سیستان
انرژی و نیرو - وزیر نیرو رویکرد برنامه‌های بخش آب در سیستان و بلوچستان برای ارتقای شاخص بهره‌مندی از آب آشامیدنی را در ۲ حوزه تأمین و توسعه آب اعلام کرد و از اجرای ۶ طرح کلیدی کوتاه‌مدت و بلندمدت برای منطقه سیستان خبر داد.

به گزارش انرژی و نیرو، «عباس علی‌آبادی» روز (پنجشنبه ۲۰ دی) در آئین بهره‌برداری از پروژه‌های آب و فاضلاب شمال سیستان و بلوچستان، بیان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی و چالش‌هایی که در این زمینه وجود دارد پروژه‌های زیرساختی آب و فاضلاب باید به سرعت و با کیفیت بالا اجرایی شوند.

وی، توسعه و تکمیل زیرساخت‌های آب و فاضلاب این منطقه برای ارائه خدمات مطلوب و شایسته به مردم شریف سیستان را از مهمترین برنامه‌های وزارت نیرو دانست و افزود: در این راستا اقدامات مهمی نیز انجام و در دست اجرا قرار دارد.

وزیر نیرو با اشاره به طرح‌های آبرسانی کوتاه‌مدت و بلندمدت سیستان که در قالب ۶ طرح مهم در سطح شهر‌ها و روستا‌های این منطقه تدوین و در دستور کار است، گفت: طرح انتقال آب از دریای عمان در پی دغدغه‌های فراوان و ناپایداری منابع آبی در سیستان و بلوچستان، به عنوان یک اقدام مهم در دستور کار قرار گرفت و اکنون با بیش از ۳۰ درصد پیشرفت در حال اجراست.

وی از اجرای همزمان ۲ طرح کوتاه‌مدت برای مردم سیستان خبر داد و گفت: تکمیل خط انتقال دوم به سیستان و تکمیل خط انتقال میل‌نادر از دیگر پروژه‌هایی است که توسط وزارت نیرو به جد دنبال می‌شود.

علی آبادی با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای منطقه ادامه داد: طرح بازنگری آبرسانی به تمام روستا‌های سیستان در قالب طرح ملی روستایی و جهاد آبرسانی با هدف کاهش هدررفت و کمک به پایداری آب عملیاتی شد که تاکنون برای ۵۳ روستا خطوط انتقال و شبکه توزیع اجرا شده است؛ همچنین طرح آبرسانی به شهر‌های سیستان که بخش اعظم آن تکمیل و وارد مدار قرار دارد نیز از دیگر پروژه مهمی است که برای شمال سیستان و بلوچستان عملیاتی شده و امروز شاهد بهره‌برداری بخشی از اجزای این طرح هستیم.

وی بر استفاده از ظرفیت آب‌های نامتعارف تأکید کرد و گفت: بازچرخانی و استفاده مجدد آب می‌تواند به کشاورزی، توسعه صنعت منطقه و احیای محیط زیست کمک شایانی کند، از این رو با توجه به محدودیت منابع آبی استفاده از پساب در بخش کشاورزی و صنعت به عنوان یک ضرورت مورد توجه است.

منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده