به گزارش انرژی و نیرو، سال ١٤٠٢ سال بحرانی آب برای استان سیستانوبلوچستان بود. آب ذخیره شده در چاه نیمهها بهپایان رسیده بود و منابع آبی برای تامین آب منطقه سیستان و زاهدان وجود نداشت. در این تنش آبی شدید، شرکت آب و نیرو توسط وزارت نیرو مامور به احداث اضطراری ایستگاه پمپاژی شد تا آبی که بنا بود از چاههای منطقه شیله و هامون و. تامین و شیرینسازی شود را با معکوسسازی خط دوم انتقال آب به زاهدان، به شهر زابل و منطقه سیستان منتقل کند. پروژهای که باید طی مدت ٣ ماه ایستگاه پمپاژی شامل ١٠ عدد پمپ ٢۵٠ کیلوواتی، تابلوهای برق، پست برق و... راه اندازی میشد و خطوط انتقال آب به میزان ١٨. ٦ کیلومتر اجرا میگردید.
به دلیل فرایند طولانی مدت ساخت پمپهای خطی طبقاتی از نوع ٦/WKL ١۵٠ و فرصت کوتاه پروژه باید به راهکاری غیر از ساخت پمپها فکر میشد.
در بررسی میدانی منطقه سیستان ایستگاه پمپاژی یافت شد که برای تامین آب شهر جدید رامشار ساخته شده بود و در آن مقطع نیاز به ظرفیت کامل خود نداشت و با تمهیداتی، قابل استفاده در ایستگاه پمپاژ در حال ساخت میشد.
با مذاکراتی در سطح ملی و با تعهد شرکت آب و نیرو برای بازگرداندن ایستگاه به وضعیت سابق، مقاومتهای منطقهای برای انتقال پمپها و تجهیزات کاهش یافت، هرچند رفع نشد و گاهی مواقع با مخالفتهایی از سوی ذینفعان نیز همراه شد و مطابق عرف موجود، امیدی به عملی شدن وعدهها هم نداشتند.
با اقدام سریع شرکت آب و نیرو پمپها به ایستگاه جدید انتقال یافت. ساختمان ایستگاه ساخته شد و پیشاز اینکه سایر اجزای پروژه اضطراری که توسط شرکتهای دیگر انجام میشد، بهپایان برسد، ایستگاه پمپاژ توسط شرکت آب و نیرو به اتمام رسید و تست و راهاندازی شد.
اتمام سه ماهه پروژهای با زمانبندی اجرایی حداقل یکساله، رضایت همگان را در پی داشت غیر از ذینفعان «ایستگاه پمپاژ دمونتاژ شده رامشار»! چرا که دورنمایی از عمل به وعده داده شده نداشتند. شرکت آب و نیرو، اما سریعا پمپها و تجهیزات لازم را سفارشگذاری کرد. بعد از تامین تجهیزات در یک دوره فشرده ١۵روزه ایستگاه پمپاژ رامشار را به وضعیتی بهتر از وضعیت سابق متحول کرده و طی مراسمی تحویل شرکت متولی ایستگاه پمپاژ شهر جدید رامشار، زیر مجموعه وزرات راهوشهرسازی داد.
درواقع آنچه اتفاق افتاد عمل به یکی از عناصر و ارزشهای اصلی برند شرکت آب و نیرو است. شرکتی که اگر تعهدی کند، بدان عمل خواهد کرد.