به گزارش انرژی و نیرو، ادنوک در بیانیهای اعلام کرد توافق برای فروش یک میلیون تن الانجی در سال، توافق مقدماتی که در مارس امضا شده بود را به یک توافق فروش قطعی تبدیل میکند. ادنوک، سوخت را از تاسیسات صادرات الانجی که در روویس در نزدیکی ابوظبی در حال ساخت است، تامین خواهد کرد.
این قرارداد مثال دیگری از وابستگی اروپا به سوختهای فسیلی است. آلمان اذعان کرد که گاز، نقش مهمی در سبد انرژی این کشور ایفا خواهد کرد. این کشور پس از محدود کردن واردات گاز روسیه از طریق خط لوله، به سرعت محمولههای الانجی را از راه دریا وارد کرد. آلمان در نهایت قصد دارد به استفاده از اشکال پاکتر انرژی روی بیاورد.
طبق آمار رگولاتور انرژی آلمان، مصرف گاز در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال قبل از آن، پنج درصد کاهش یافت، در حالی که در مقایسه با میانگین مصرف در فاصله سال ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۱، تقاضا برای گاز در بزرگترین اقتصاد اروپا در سال میلادی گذشته، ۱۷.۵ درصد کاهش داشت. دولت آلمان تابستان گذشته، در گزارشی اعلام کرد انتظار دارد قیمت گاز طبیعی حداقل تا سال ۲۰۲۷ بالا بماند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، شرکتهای شِل و توتال انرژی در سال گذشته، توافقنامههای ۲۷ ساله برای خرید الانجی از قطر امضا کردند که به منزله چالشی برای برنامه اتحادیه اروپا برای رسیدن به سطح کربن خنثی تا سال ۲۰۵۰ است.