به گزارش انرژی و نیرو، بهای معاملات نفت برنت با ۱۷ سنت معادل ۰.۲ درصد افزایش، به ۷۴ دلار و ۳۹ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۱۹ سنت معادل ۰.۳ درصد افزایش، به ۷۰ دلار و ۵۸ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص روز (چهارشنبه ۲۵ مهر) با کاهش بسته شدند و نزدیک به پایینترین حد خود از دوم اکتبر ایستادند.
نفت برنت و شاخص نفت آمریکا از ابتدای هفته جاری تاکنون، ۶ تا ۷ درصد کاهش یافته اند. دورنمای تیرهای که اوپک و آژانس بین المللی انرژی از رشد تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۴ ترسیم کردند، به کاهش شاخصهای نفت دامن زد.
کمتر شدن نگرانیها نسبت به احتمال حمله رژیم صهیونیستی به اهداف نفتی در ایران، نرخ اضافی ریسک را کمتر کرده و به افت قیمت نفت کمک کرده است.
همچنین سرمایه گذاران منتظر جزئیات بیشتری درباره تدابیر محرک مالی پکن برای تقویت رشد اقتصادی هستند که در ۱۲ اکتبر معرفی شدند.
چین روز (پنجشنبه ۲۶ مهر) اعلام کرد «لیست سفید» برای پروژههای مسکن واجد شرایط دریافت فاینانس را گسترش میدهد و وام دهی بانکها برای چنین ساخت و سازهایی را به چهار تریلیون وون (۵۶۲ میلیارد دلار) افزایش خواهد داد، چرا که قصد دارد بازار راکد املاک را تقویت کند.
آمار روز چهارشنبه موسسه امریکن پترولیوم نشان داد ذخایر نفت و سوخت آمریکا در هفته گذشته، کاهش یافته است. به گفته منابع بازار، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۱ اکتبر، به میزان ۱.۵۸ میلیون بشکه و ذخایر بنزین، به میزان ۵.۹۳ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است. تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، برآورد کرده بودند ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۱ اکتبر، حدود ۱.۸ میلیون بشکه رشد کرده است.
به گفته تحلیلگران گروه بانکی ANZ، هر گونه نشانه از تقاضای ضعیف در گزارش هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا از ذخایر نفت، ممکن است فشار نزولی بیشتری بر قیمت نفت ایجاد کند.
بر اساس گزارش رویترز، عامل دیگری که از رشد قیمت نفت پشتیبانی کرد، احتمال کاهش نرخ بهره در نشست روز پنج شنبه بانک مرکزی اروپا بود که دومین کاهش متوالی نرخ بهره توسط این بانک در ۱۳ سال گذشته خواهد بود.