به گزارش انرژی و نیرو، یکی از اقدامات جهادی و قابل تقدیر در دولت سیزدهم، توجه ویژه به تأمین آب شرب پایدار روستاهایی بود که پیش از شروع دولت، به هر دلیل امکان تأمین آب شرب پایدار برای آنها میسر نبود. برخی از این روستاها تجهیزات آبرسانی نداشتند و برخی در سالهای متمادی خشکسالی، منابع محلی تأمین آب از جمله قنوات و چشمهسارها را از دست داده بودند.
در ابتدای دولت سیزدهم، ۱۰ هزار روستا شناسایی شد که نیازمند انجام اقدامات جهادی برای آبرسانی بودند و مقرر شده بود در طول عمر ۴ ساله این دولت، این ۱۰ هزار روستا از نعمت آب شرب پایدار برخوردار شوند.
«علیاکبر محرابیان» وزیر سابق نیرو روز گذشته در مراسم تودیع خود و معارفه وزیر جدید نیرو در بخشی از سخنان خود در تشریح عملکرد دولت سیزدهم به موضوع آبرسانی روستایی اشاره کرد و گفت: موضوع آبرسانی روستایی یکی از چالشهایی بود که دولت سیزدهم، در آغاز فعالیت خود با آن مواجه شد به طوری که در موضوع آبرسانی روستایی در بسیاری از روستاها برای نخستین بار با تامین منابع آبی جدید در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در ابتدای امر آبرسانی به ۸۰۰۰ روستا در نظر گرفته شد، اما در ادامه این عدد به ۱۰ هزار روستا افزایش یافت و به این منظور همه ظرفیتهای کشور به کار گرفته شد و در نهایت ۶۱۰۰ روستا به طور کامل طی سه سال آبرسانی شد و سایر روستاها طی جداول زمانبندی در حال تکمیل است.
از ۶۱۰۰ روستای آبرسانی شده مورد اشاره وزیر نیروی دولت سیزدهم، یکهزار و ۱۰۰ روستا در ۵ ماه نخست امسال آبرسانی شدهاند و به گفته هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، آبرسانی به بقیه روستاها به گونهای برنامه ریزی شده تا پایان سال جاری به تمامی ۱۰ هزار روستای هدفگذاری شده آبرسانی شود.
منبع: خبرگزاری تسنیم