به گزارش انرژی و نیرو، احداث ۶ هزار نیروگاه یک مگاواتی در مناطق روستایی و محروم و تاسیس ۵ نیروگاه هزار مگاواتی در مناطق محروم با سرمایهگذاری بخش خصوصی به روش توکنایز با هدف کمک به رفع ناترازی انرژی، افزایش درآمد و تقویت معیشت روستاییان و عشایر، تقویت پدافند غیرعامل در حوزه برق در این تفاهم همکاری پیش بینی شده است.
«عبدالکریم حسینزاده» در نشست تبادل این همکاری با حضور مدیران ساتبا، ضمن ابراز امیدواری به توسعه بهرهوری از انرژیهای تجدیدپذیر در مناطق روستایی و عشایری اظهار کرد: روستاهای بالای ۲۰ خانوار فاقد گاز، گروههای عشایر، آبادیهای زیر ۲۰ خانوار و در مرحله آخر تمام روستاها مورد هدف گذاری ما در این طرح هستند.
در این نشست «محسن طرزطلب» معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق نیز با تاکید بر اهمیت حمایت از طرح توسعه برق خورشیدی در مناطق روستایی و عشایری تصریح کرد که ما آماده همکاری و برنامه ریزی اجرایی هستیم تا با یک برنامه منسجم، کار را ابتدا در سطح آزمایشی آغاز کنیم.
بنابر این گزارش با تفاهم میان معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رییسجمهور و رییس ساتبا، این تفاهم نامه امضا و بین دو طرف تبادل شد.
مقرر شد چند روستا، جامعه عشایر و منطقه محروم برای راه اندازی اولیه نیروگاههای خورشیدی از سوی معاونت ریاست جمهوری انتخاب و برای اجرای آزمایشی به ساتبا معرفی و پس از احداث، در اختیار روستاییان و بهره برداران قرار گیرد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی دولت