تاریخ: ۲۸ آذر ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۱:۳۸
بازدید: ۱۸
کد خبر: ۲۰۲۸
سرویس خبر : گاز
معاون وزیر نفت:

رکورد تحویل گاز به شبکه شکست

رکورد تحویل گاز به شبکه شکست
انرژی و نیرو - معاون وزیر نفت با بیان اینکه امسال به لحاظ شدت سرما، مقدار مصرف گاز بخش‌های مختلف و مدیریت شبکه استثنایی است، گفت: امسال تحویل گاز به شبکه به ۸۵۵ میلیون متر مکعب رسید، در حالی که طبق برنامه مصوب تعهد و انتظار از ما ۸۴۵ میلیون مترمکعب بود.

به گزارش انرژی و نیرو، «سعید توکلی» با اشاره به شدت کاهش دما و افزایش مصرف گاز در کشور با توجه به سرمای زودرس اظهار کرد: امسال به لحاظ مصرف گاز بخش‌های مختلف، مدیریت شبکه استثنایی و قابل مقایسه با هیچ دوره‌ای نیست.

وی با اشاره به اقدام‌های انجام‌شده در سیستم پالایشگاهی، خطوط انتقال گاز و ایستگاه‌های تقویت فشار گاز افزود: رویکرد کلی وزارت نفت تمرکز بر کار و خدمت و پرهیز از جنجال‌های رسانه‌ای است و ما در شرکت ملی گاز ایران دستاورد‌های خود را با اعداد و ارقام واقعی و ملموس عینیت می‌بخشیم.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: برای مثال امسال رکورد تولید گاز کشور شکسته شد و مقدار گاز طبیعی تحویل‌شده به شبکه گاز کشور به ۸۵۵ میلیون مترمکعب رسید، در حالی که طبق برنامه مصوب تعهد و انتظار از ما ۸۴۵ میلیون متر مکعب بود.

توکلی در ارتباط با مدیریت مصرف گاز در دوره سرد سال گفت: مطابق تعهدات قبلی در سال‌های گذشته با صنایع، تعهد شرکت ملی گاز ایران برای تأمین گاز بخش صنعت در هشت ماه از سال است و در چهار ماه پایان سال صنایع باید انرژی و خوراک مورد نیاز خود را از بخش‌های دیگر تأمین کنند، با این حال شرکت ملی گاز ایران با رویکرد تأمین منافع ملی و کمک به بخش مولد اقتصاد، همواره تأمین گاز صنایع را مورد توجه قرار داده است.

«ساجد کاشفی» مدیر پیشین انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران - نیز در این نشست با تشکر از زحمات همکاران سابق خود در این مدیریت اظهار کرد: در یک سال گذشته هر دستاوردی که حاصل شد از جمله راه‌اندازی بازار بهینه‌سازی انرژی، مرهون همراهی و همدلی و همکاری سایر مدیریت‌های شرکت ملی گاز ایران با مدیریت انرژی کربن است.

«علی‌اصغر رجبی» مدیر جدید انرژی و کربن شرکت ملی گاز ایران - نیز با بیان اینکه کار کردن در صنعت گاز به‌ویژه در شرایط فعلی سرمای کشور برای کشور بسیار ارزشمند است و جای افتخار دارد، گفت: بنای ما این است که نگاه سیستمی به بهینه‌سازی داشته باشیم و این موضوع را در چارچوب یک شبکه فراگیر فرابخشی سخت‌افزاری و نرم‌افزاری و با هماهنگ‌سازی دیگر بخش‌ها مدنظر قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده