به گزارش انرژی و نیرو، به نقل از پتروشیمی اروند، «محمدرضا کریمی» مدیرعامل این شرکت در آیین رونمایی از سامانه برات الکترونیکی زنجیره تأمین که برای نخستین بار در کشور در مجتمع پتروشیمی اروند انجام شد، با تأکید بر بهکارگیری ابزارهای نوین برای تأمین سرمایه در گردش مشتریان گفت: در سالهای اخیر با همکاری بانک تجارت، برای نخستین بار السی سه جانبه را راهاندازی و این مدل تجاری را در بورس کالا فعال کردیم. این رویکرد نوین، همسو با پاسخگویی به نیازهای مشتریان و رفع مشکلات مالی آنها شکل گرفته است و هم اکنون با معرفی برات الکترونیک، گامی بلند بهمنظور تسهیل معاملات برای مشتریان خود برمیداریم.
وی در ادامه به تأثیر نقدینگی بر تورم اشاره و بیان کرد: اگر بتوانیم با استفاده از برات الکترونیک و ایجاد پول هوشمند، به کاهش نقدینگی و کاهش تورم کمک کنیم، بیشک سود آن به مردم خواهد رسید. ممکن است تأثیر فوری این تغییرات بهوضوح دیده نشود، اما با ایجاد زیرساختهای مناسب و پیشرفتهای مداوم، نتایج مثبتی حاصل خواهد شد و میتوان به پایداری اقتصادی کمک کرد.
مدیرعامل پتروشیمی اروند به اهمیت همکاری میان پتروشیمی اروند، بانک تجارت و مشتریان اشاره کرد و یادآور شد: الگوی اجرایی برات الکترونیک با همفکری و همکاری نزدیک میان این سه ذینفع توسعهیافته و با ریسک حداقلی و نزدیک به صفر، به تأیید همه ذینفعان رسیده است.
کریمی به مزایای برات الکترونیک برای مشتریان پرداخت و افزود: با استفاده از این ابزار، مشتریان افزون بر استفاده از پول نقد و السی، امکان خرید با برات الکترونیک را نیز دارند. این نشاندهنده ارزشی است که برای مشتریان قائل و به دنبال رفع مشکلات آنها هستیم.
وی همچنین بر اهمیت پایداری سودآوری پتروشیمی اروند تأکید کرد و گفت: این اقدامها نهتنها به افزایش سهم بازار و جلب مشتریان تازه کمک میکند، بلکه به کاهش نقدینگی و بهبود شرایط اقتصادی کشور نیز خواهد انجامید.
«ابراهیم علیزاده» مدیر مالی شرکت پتروشیمی اروند نیز در این آیین اظهار کرد: برات الکترونیک یکی از اسناد تجاری بانکداری است که همه مراحل آن بهطور سیستمی انجام میشود و استفاده از این سامانه، نخستین بار در کشور و با عاملیت بانک تجارت در پتروشیمی اروند بهکار گرفته شده است.
وی در تشریح مزایای «برات الکترونیک» تصریح کرد: یکی از مزیتهای کلیدی برات الکترونیک، امکان صدور سریع آن است که تنها در یک روز کاری انجام میشود و به حضور فیزیکی نیاز ندارد، در حالی که صدور السی بهطور معمول پنج روز به طول میانجامد، همچنین برخلاف السی بانکی که نیازمند ۱۰ درصد سپرده نقدی است، برات الکترونیک هیچگونه سپردهای طلب نمیکند که به کاهش چشمگیر هزینهها برای مشتریان منجر میشود.
مدیر مالی شرکت پتروشیمی اروند با اشاره به تأثیر مثبت این سامانه در کاهش هزینههای مالی و تسهیل فرآیندهای تجارت، از دیگر شرکتهای پتروشیمی و صنایع کشور دعوت کرد از برات الکترونیک برای تأمین مالی مشتریان خود بهرهبرداری کنند و گفت: این ابتکار جایگزینی کارآمد برای السیهای بانکی است و میتواند سبب رونق کسبوکار در صنایع پاییندستی شود و بر روابط تجاری پتروشیمی اروند و مشتریانش تأثیری مثبت بگذارد.