به گزارش انرژی و نیرو، «محمد کریمی» روز (چهارشنبه ۲ آبان) در جریان بازدید میدانی از کلیدخانه برق جزیره هرمز و بررسی موانع و مشکلات این پست برق اظهار کرد: باتوجه به موقعیت راهبردی جزیره هرمز نباید هیچ خللی در کار تامین برق پایدار آن ایجاد شود.
وی ادامه داد: در این راستا برای تامین برق پایدار جزیره تصمیمات و تمهیداتی از جمله انجام اصلاحات ساختمانی با هدف مقاوم سازی پست کلیدخانه، تعمیر اساسی کوپلینگ شبکههای فشار متوسط جزیره هرمز، انجام تنظیمات رله تابلو فیدرهای فشار متوسط هرمز اتخاذ شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان با قدردانی از تلاشهای نیروهای اجرایی و عملیاتی برق هرمز که در شرایط خاص اقلیمی از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند، گفت: همچنین مقرر شد نوسازی باتری مربوط به تابلوهای خروجی پست کلیدخانه هرمز نیز در دستورکار قرار گیرد.
مدیر برق جزیره هرمز نیز در حاشیه این بازدید گفت: باتوجه به اشباع بار فیدرهای فشار متوسط زرون و زاگرس که تامین برق جزیره هرمز را برعهده دارند و همچنین نبود امکان فروش انرژی در جزیره در شرایط فعلی، پیشنهاد شد رفع موانع و مشکلات احداث نیروگاه دیزلی ۱۰ مگاواتی و یا اجرای کابل دریایی برای تامین ۲ مدار شبکه فشار متوسط این جزیره در اولویت کار قرار گیرد.
«حمید زارعی» ادامه داد: در این بازدید همچنین طرح زمینی کردن شبکه فشار متوسط و فشار ضعیف ساحل شرقی هرمز با هدف زیباسازی مبلمان شهری و افزایش قابلیت اطمینان شبکه این جزیره مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: این طرح با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی با احداث طول ۲۵۰۰ متر شبکه فشار متوسط و ضعیف زمینی و جمع آوری شبکههای قدیمی اجرایی میشود.
جزیره هرمز که تنگه هرمز برگرفته از نام این جزیره است، دلیرمردان بزرگی در طول تاریخ تاکنون پرورانده و شهدای زیادی در راه حفظ کیان این منطقه تقدیم شده و اکنون به سمت یک جزیره درحال توسعه با محوریت گردشگری پیش میرود.
هرمز در میان زمین شناسان به بهشت زمین شناسی مشهور است، جزیرهای بیضی شکل و گنبدی نمکی در خلیج فارس به مساحت ۴۲ کیلومتر مربع و در ۱۶ کیلومتری بندرعباس است.
این جزیره زیبا با حدود هفت هزار نفر جمعیت همواره در طول تاریخ به علت موقعیت استراتژیک دارای اهمیت راهبردی و بازرگانی بوده و هر سال در ایام سفرهای نوروزی پذیرای خیل عظیمی از گردشگران و مسافران از سراسر کشور است.