به گزارش انرژی و نیرو، «امید صالحی» شنبه شب (۲۱ مهر) ضمن عذرخواهی بدلیل وقفه در آبرسانی ساکنان روستاهای حاشیه غرب شهر یاسوج اظهار کرد: با قطع شدن آب این روستاها، همزمان مخازن آبرسانی تأمین کننده آب متصل شد.
وی ادامه داد: پس از تلاش چهار شبانه روز، در نهایت مراحل خروج و مرمت پمپ از چاه با کار سخت مهندسی اجرا شد و بزودی پمپ پس از خارج کردن از چاه،تعمیر و تعویض میشود.
صالحی یادآور شد: مقرر شد بخشی از آب چشمه "کبوتری" در نزدیکی یاسوج برای استفاده آب شرب ساکنان روستاهای "گوشه"، "مزک"، مادوان و ... صورت گیرد که بدلیل معارض های محلی متوقف شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به چالش های این شرکت تصریح کرد: کمبود اعتبارات، فرسودگی، انشعابات غیر مجاز و استفاده های حداکثری از آب برای مصارفی به جز شرب مهمترین چالش های این شرکت است که نیازمند به تدبیر و چاره جویی دارد.
کهگیلویه و بویراحمد که بیش از ۱۰درصد از روان آب های کشور را تامین می کند شهر یاسوج (مرکز استان) در دامنه قله همیشه برفی "دنا" و روستاهای این دامنه همچنین روستاهای دیگر شهرستان ها با مشکلات کم آبی و حتی آلودگی آب مواجه هستند و این نگرانی و دغدغه همه ساکنان این خطه است که با وجود این همه نعمت و نزوات آسمانی چرا محله های مرکز استان در طول روز با قطعی مکرر آب مواجه می شود؟
استانی که نه تنها با کمبود آب مواجه است بلکه اغلب مناطق حاشیه آن که به مطابق با مصوبه وزارت کشور به این شهر متصل شدند، فاضلاب شهری ندارند و چطور پس از گذشت سال ها هنوز تامین آب شرب و مشکل شبکه فاضلاب این خطه برطرف نشده است؟
پیش تر معاون پایش اداره کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد:لَجن کشهایی که به صورت سیار لَجن ها را از طریق چاهک (منهول Manhole) در حاشیه پارک ساحلی و رودخانه بِشار وارد فاضلاب شهر یاسوج می کند به خودی خود کارکرد تصفیه خانه یاسوج را زیر سوال می برند این لجن کش ها همان فاضلاب های اغلب محله های یاسوج هستند که هم جایگاه آن جای سوال دارد و هم این شیوه تخلیه و پیامدهایی که برای تصفیه خانه اصلی شهر بدنبال دارد.